main logo
696

Depășire riscantă la Cahul: Două mașini au fost făcute zob

O depășire riscantă putea ucide mai mulți oameni. Tragedia a putut fi evitată. S-ar fi dat tare pe traseu, iar într-un final a supus riscului propria viață și cea a unui alt automobilist.

Depășire riscantă la Cahul: Două mașini au fost făcute zobFoto: echipa.md

Este vorba despre un șofer care a intrat cu mașina într-un alt autoturism după ce s-ar fi angajat într-o depășire fără a se asigura, transmite Știri.md cu referire la echipa.md

Accidentul a avut loc în data de 31 august, trecut de miezul nopții, pe traseul național de lângă satul Slobozia Mare din raionului Cahul.

Potrivit unui martor ocular, șoferul mașinii urma să vireze la stânga. Bărbatul a semnalizat intenția, iar alte două autoturisme care se deplasau în spatele lui au scăzut din viteză pentru a-i permite să-și execute manevra. În acest moment, un alt șofer, ar fi venit din spate, ar fi depășit cele două automobile și ar fi intrat în plin în mașină, chiar în momentul în care aceasta vira la stânga.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, doar mașinile au fost făcute zob. 

Poliția investighează cazul. Șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă 6 puncte de penalizare și 1.500 de lei amendă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării