326
0
Declarații șocante ale criminalului de la Săpoca: Am crezut că sparg păpuși
326
0

Criminalul de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca nu și-ar fi dat seama ce face, în momentul în care a lovit puternic colegii din salon. Cinci oameni au murit în atacul de la Săpoca, iar alți opt sunt în stare gravă.

„Am crezut că sparg păpuși, iar la ultima am văzut sânge și mi-am dat seama că am ucis oameni”, a spus Nicolae Lungu, potrivit unor surse apropiate anchetei, transmite Știri.md cu referire la alba24.ro.

Bărbatul de 38 de ani a lovit cu un stativ de perfuzii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pacienți din salonul în care era internat, dar și din cel alăturat. 

Fusese internat în noaptea de 15 spre 16 august, cu o patologie etanolică, a primit tratament pentru sevraj, iar după o zi și jumătate starea lui se îmbunătățise considerabil, potrivit sursei citate. 

Însă este posibil să fi suferit fie un episod psihotic cu halucinații, fie o criză convulsivă.

Managerul spitalului în care s-au petrecut crimele și-a dat demisia.

Reamintim că ministrul Sănătății a precizat că, la ora 1.45, în noaptea în care au avut loc crimele, în pat cu bărbatul respectiv a fost adus un pacient internat tot cu etilism, deşi mai existau paturi libere în pavilionul respectiv.

Citește și
article image
Autoritățile germane investighează o crimă cu posibile...
0
160
article image
Ce îi făcea criminalul din Săpoca paznicului de la...
0
674
article image
Ultimele cuvinte rostite înainte de execuție de un criminal
0
1695
article image
Povestea terifiantă a celui mai sadic criminal şi violator
0
965