main logo
1697

Cuplu din Cimișlia, spulberat de un șofer fugar: O victimă a murit

Un șofer a tamponat doi pietoni și a fugit de la fața locului. Una dintre victime a murit pe loc.

Cuplu din Cimișlia, spulberat de un șofer fugar: O victimă a muritUn șofer a tamponat un cuplu la Cimișlia și a fugit. O victimeă a murit

Cazul a avut loc pe 13 februarie, în jurul orei 20:30, pe traseul R-3, la ieșire din localitatea Bogdanovca Veche, raionul Cimișlia.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că o persoană neidentificată, aflându-se la volanului unui automobil, care se bănuiește a fi de model Mercedes Benz, a tamponat o femeie din Cimișlia, în vârstă de 57 ani. La moment ea este internată în Spitalul Raional Cimișlia, cu leziuni corporale sub formă de ruptură de coaste.

Ulterior, se presupune că tot acelaşi automobil a tamponat un bărbat din Cimișlia, în vârstă de 62 ani, care până la sosirea grupei operative a IP Cimișlia şi a ambulanţei, nu mai prezenta semne de viaţă.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier.

Veniți la fața locului, poliţiştii au depistat și ridicat carcasa oglinzii retrovizoare dreaptă de culoare sur metalică şi o bucată de plastic de culoare neagră cu formă variabilă care se presupune a fi de la căptușeala aripii drepte, cel mai probabil de la un automobil de model Mercedes Benz „E-Class” sau „C-Class.

Pe cazul dat, a fost inițiată o urmărire penală.

Potrivit poliției, cei doi pietoni tamponați formau un cuplu.

Făptașul a fost depistat și reținut. El s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani, locuitor al raionului Taraclia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării