main logo
35886

Cum sunt înșelați moldovenii cu bilete avia spre Marea Britanie: Escroci

Deși zborurile din Chișinău spre Londra au fost reluate, zeci de moldoveni se plâng că nu pot ajunge la destinație.

Cum sunt înșelați moldovenii cu bilete avia spre Marea Britanie: EscrociColaj: știri.md

Se întâmplă după ce aceștia aveau biletele procurate înainte ca majoritatea curselor aeriene să fie anulate.

Unul dintre moldoveni s-a adresat redacției Știri.md prin intermediul opțiunii Expediază-ne o știreprin care se plânge că acum este nevoit să cumpere din nou bilet, care costă circa 500 de euro, pentru că biletul pe care îl are nu îl poate schimba.

"Escroci! De 2 ori am luat bilete. Nu vor să le schimbe. Suntem nevoiți să cumpărăm bilet iar. Deja când încep să rezervez a 3-a rezervare, deja nu mai lucrează butoanele și rezervarea nu pot să o fac. Se primește perfect să fac o altă rezervare doar dacă cumpăr alt bilet ce variază între 400 și 500 euro pe care trebuie să îi scot de pe cardul bancar. Hoți în drumul mare", ne-a spus bărbatul.

Amintim că după anunțul autorităților moldovenești că din 23 decembrie vor fi sistate toate zborurile din și spre Marea Britanie, WizzAir a suplinit cu încă 3 curse ultima zi în care zborurile erau încă operabile.

Totuși, prețurile biletelor nu au mai fost deloc „low-cost”, ba dimpotrivă, erau de 5 ori mai mari decât costau acestea în mod obișnuit la aceeași companie acum un an. Astfel, moldovenii care au vrut să ajungă acasă au scos din buzunare până la 500 de lire sterline.

Știri.md menționează că din 8 ianuarie au fost reluate toate cursele aeriene regulate de pasageri spre Marea Britanie.

Totodată, reamintește că Guvernul britanic a anunţat vineri că toţi călătorii care sosesc în Anglia, inclusiv cei care locuiesc acolo, vor trebui, începând de săptămâna viitoare, să prezinte un test COVID negativ efectuat în termen de 72 de ore înaintea deplasării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării