main logo
1791

Cum s-a produs accidentul cu 3 camioane la Soroca: Un șofer a ars de viu

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a ars de viu după ce camionul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un alt camion și s-a declanșat un incendiu.

Cum s-a produs accidentul cu 3 camioane la Soroca: Un șofer a ars de viu

Celălalt șofer, în vârstă de 58 de ani, a suferit diverse traumatisme, fiind transportat la spital. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în apropierea satului Racovăț din raionul Soroca, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în accident au fost implicate 3 autocamioane. 

Bărbatul de aproximativ 30 de ani, deplasându-se la volanul unui autocamion din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sângerei. 

Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil al camionului Volvo. În urma ciocnirii, ambele camioane au luat foc, iar al treilea camion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au reușit localizarea arderii în aproximativ o oră. 

Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare, fiind extras cadavrul carbonizat al șoferului de 30 de ani. Șoferul de 58 de ani a fost transportat la spital.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării