main logo
679

Cum instituțiile de drept s-au întrecut în videoclipuri de Ziua Poliției

Poliția Națională a fost creată în anul 1990. An de an, instituția aniversează această sărbătoare pe data de 18 decembrie.

Cum instituțiile de drept s-au întrecut în videoclipuri de Ziua PolițieiCum instituțiiile de drept s-au întrecut în vieoclipuri de Ziua Poliției

În acest an, instituțiile s-au întrecut în clipuri video cu costuri mari de producție, iar altele, au avut inițiative mai speciale, dăruind ... laptopuri, transmite Știri.md cu referire la diez.md

Am adunat tot ce au produs departamentele video ale instituțiilor de forță în acest articol.

Inspectoratul Național de Patrulare a realizat un clip de peste 4 minute unde apar mai mulți polițiști cum aleargă și intervin ca în filme pentru a soluționa mai multe probleme la limită înainte de a se produce mai multe tragedii. Clipul se încheie cu mesajul „Oricând și oriunde”, și include, evident imagini cu drona.

Ministerul Afacerilor Interne a ținut să aibă o latură mai emoțională în mesajul său video.

Alte instituții au preferat ceva mai simplu:

Iar șeful IGP, Alexandru Pânzari, a anunțat prin intermediul unui clip video, pe fundal fiind instrumentalul piesei „Simply the Best” că banii pentru marcarea sărbătorii zilei Poliției din acest an vor fi cheltuiți pentru laptopuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării