main logo
22505

Cum arată tânărul din Moldova care a învins lupta cu leucemia

Tânărul de 27 de ani din Moldova care a fost diagnosticat cu leucemie cutanată a fost operat în Turcia și s-a întors deja acasă.

Cum arată tânărul din Moldova care a învins lupta cu leucemiaColaj: știri.md

Primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ajuns în Moldova a mers la Svetlana Sainsus, cofondatoarea proiectul "Caritatea.md", unde a ținut să-i mulțumească pentru tot ajutorul oferit și pentru suma de bani care a fost colectată prin intermediul fundației, transmite Știri.md. 

Acum, tânărul este plin de energie și gata pentru a începe o viață nouă. Ba mai mult, acesta între timp a reușit și să se însoare.

"Pentru că Dumnezeu decide mereu rolul și timpul fiecăruia pe acest pamant. Și pentru Dorin, El a decis că mai are multe multe de făcut până la cele mai adânci bătrâneți. Dorin Guzun este acasă și astăzi el este eroul nostru, exemplul de putere și dorința de a trăi. Cancerul nu mai este o condamnare atunci când crezi și lupți până la sfârșit. Dragii mei, vă mulțumesc din suflet tuturor care ați donat pentru acest flăcău frumos. Mulțumesc pentru rugăciuni, pentru că ați crezut în el. Dorin Guzun s-a întors acasă sănătos și apropo, s-a însurat. Fetele l-ați scăpat", a scris Svetlana Sainsus. 

Știri.md amintește că Dorin Guzun a luptat câțiva ani cu o boală crâncenă, iar cel mai mult timp din viața sa l-a petrecut pe patul de spital. 

„În septembrie 2012 am fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută M1. A urmat o perioadă lungă de tratamente, am trecut numeroase cursuri de chimioterapie, iar în 2014, medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie. În mai 2017, mi s-a umflat obrazul, mi-a fost prescrisă o intervenție și biopsie, după care am fost diagnosticat cu o tumoare de sarcom mieloidă. Am urmat o altă sesiune de chimioterapie și am făcut radioterapie. Dar, din nefericire, nu am putut combate boala, iar o lună mai târziu am fost diagnosticat cu leucemie cutanată”, spunea Dorin atunci când avea nevoie de bani pentru operație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării