main logo
10745

Crimă la o discotecă din Telenești: Un tânăr, ucis și altul în reanimare

Un tânăr de 19 ani a înjunghiat cu un cuțit un băiat de 18 ani, iar pe altul l-ar fi bătut crunt, asta în timp ce erau la discotecă.

Crimă la o discotecă din Telenești: Un tânăr, ucis și altul în reanimare

Update 15:45: La fața locului, poliția a stabilit că în jurul orei 23:20 s-a iscat un conflict între două persoane venite din s. Țibirica, r. Călărași, la discoteca din s. Crăsnășeni și cei doi tineri din localitate, în vârstă de 19 ani.

În urma măsurilor operative, poliția a reușit să identifice persoanele care s-ar face vinovate. Este vorba despre doi bărbați, de 20 de ani și, respectiv, 23 de ani, ambii locuitori ai s. Țibirica r. Călărași.

Cei doi au fost reținuți. În acest caz a fost pornită urmărirea penală pe faptul vătămării intenționate grave a integrității corporale, soldate cu decesul persoanei.

Crima a avut loc pe data de 28 septembrie în satul Crăsnășeni, raionul Telenești, într-un club de noapte, transmite Știri.md.

Un grup de băieți din satul Bravicea, Călărași, ar fi venit la discoteca din satul Crăsnășeni.

Potrivit unui martor, s-ar fi pornit un scandal de la niște fete.

În urma conflictului, băiatul de 19 ani a înjunghiat un tânăr de 18 ani cu un cuțit în regiunea abdomenului, iar pe un alt băiat de 18 ani l-a lovit în regiunea feței.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă IGP,  a declarat pentru Știri.md că băiatul înjunghiat a murit în drum spre spital, iar celălalt tânăr a fost internat în secția de reanimare a Spitalului Raional Telenești.

Făptașul a fost reținut și internat la spital. Autoritățile cercetează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării