main logo
2636

Crimă la Briceni: Bărbat, ucis cu toporul și târât la groapa cu deșeuri

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 50 de ani. Acesta a fost omorât cu un topor și aruncat la groapa de gunoi.

Crimă la Briceni: Bărbat, ucis cu toporul și târât la groapa cu deșeuriFoto: Știri.md

Crima s-a întâmplat ieri, 14 iulie, poliția fiind alertată de primarul satului Tețcani din raionul Briceni, acolo unde a fost descoperit cadavrul. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Eugenia Molceanov a declarat că victima se afla la muncă sezonieră în satul respectiv împreună cu bănuitul, la fel în vârstă de 50 ani. Aceștia au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict, care a dus la săvârșirea crimei.

"Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă. Intrând în gospodăria unde locuieşte suspectul, în casa de locuit și anume în camera unde ultimul dormea, pe pat și pe podea s-au observat urme de culoare bruno-roşietică, asemănătoare cu sânge, respectiv în casă s-au văzut urme cum cadavrul a fost târât în spatele casei și anume la groapa cu deșeuri", a spus Molceanov.

De asemenea, în urma examinării cadavrului de medicii legiști, pe corpul acestuia au fost găsite semne de moarte violentă. 

Potrivit poliției, obiectul cu care a fost săvârşită infracțiunea a fost depistat în gospodăria bănuitului, acesta fiind un topor, care ulterior a fost ascuns într-un șopron.

Pe cazul dat a fost pornit o cauză penală. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, iar până la moment acesta nu-și recunoaște vina. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării