main logo
455

Crimă la beţie. Un tânăr ar fi omorât cu sânge rece un vecin de-al său

Vecin, amic de pahar şi asasin. Vorbim despre un bărbat, în vârstă de 23 de ani, care ar fi omorât cu sânge rece un vecin de-al său.

Crimă la beţie. Un tânăr ar fi omorât cu sânge rece un vecin de-al săuCrimă la beţie. Un tânăr ar fi omorât cu sânge rece un vecin de-al său

Crima s-ar fi petrecut la data de 5 iulie curent, în jurul orei 22:00, într-o curte de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei. Trei indivizi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună. La un moment dat, doi dintre ei s-ar fi luat la ceartă, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

În urma conflictului, suspectul, fiind în stare de ebrietate, ar fi scos cuţitul şi ar fi înjunghiat victima. Speriindu-se de fapta săvârşită, acesta a apelat după ajutor la o maşină a unei companii de taxi aflată în apropiere, susţinând că prietenul său se simte rău.

Cu toate că a fost transportat de urgenţă la spital, tânărul, în vârstă de 23 de ani, a decedat în urma rănii primite în regiunea inimii.

Forţele de ordine au fost anunţate de către personalul medical.

La faţa locului s-a deplasat imediat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Buiucani pentru a efectua cercetări cu privire la împrejurările comiterii faptei.

„Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 29 de ani împreună cu alţi doi cunoscuţi, un tânăr de 23 de ani şi un bărbat în vârstă de 32 de ani, în curtea unui bloc din sectorul Buiucani, au consumat băuturi alcoolice, în urma căruia s-a iscat între ei un conflict şi tânărul de 23 de ani a aplicat o lovitură de cuţit în regiunea pieptului. Tânărul în vârstă de 29 de ani a decedat la Spitalul de Urgenţă. Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliţie Buiucani a pornit o cauză penală în baza articolului 145 Cod Penal".

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, în cadrul audierilor, suspectul şi-a recunoscut vina.

Actualmente, individul se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării