main logo
15442

Crimă în Capitală: Bărbat, ucis în bătăi de oaspeți în propria casă

Doi bărbați de 39 și 48 de ani au fost reținuți pe urme fierbinți, fiind bănuiți de comiterea unui omor în Chișinău.

Crimă în Capitală: Bărbat, ucis în bătăi de oaspeți în propria casăColaj: știri.md

Potrivit informațiilor, pe 18 ianuarie, bărbații au venit în ospeție la victimă, un bărbat în vârstă de 61 de ani, care locuiește în centrul Capitalei, unde, împreună consumând băuturi alcoolice, între victimă și bănuiți s-a iscat un conflict, transmite Știri.md

Drept rezultat, oaspeții i-au aplicat gazdei mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului, după care au părăsit locuința.

Ulterior, pe 19 ianuarie, când concubina victimei s-a întors acasă de la muncă, a depistat bărbatul fără suflare, care imediat a alertat poliția. 

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru stabili cu exactitate cauza decesului. Urmare a efectuării autopsiei medico-legale de către experții judiciari a CML, s-a stabilit faptul că în urma loviturilor în deosebi în regiunea abdomenului, a cauzat decesul bărbatului.

În cadrul audierilor, bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima. 

Potrivit lor, conflictul cu victima s-ar fi iscat în urma consumului de băuturi alcoolice ca urmare și-au adus aminte de unele neînţelegeri anterioare.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și riscă închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării