Crimă din gelozie la Căușeni: Un bărbat de 35 de ani, omorât
21 noiembrie, 14:32
1 648
1
Crimă din gelozie la Căușeni: Un bărbat de 35 de ani, omorât
21 noiembrie, 14:32
1 648
1

Un bărbat de 35 de ani a fost ucis în dimineața zilei de azi într-o localitate din raionul Căușeni.

Foto: știri.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă Silvia Vetcu.

Potrivit informației, crima s-a produs în satul Plop-Știubei din raionul Căușeni, în jurul orei 11:28.

Preliminar, oamenii legii bănuiesc că crima a fost produsă din gelozie.

Poliția se află la fața locului pentru investigarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ulterior, Silvia Vetcu a venit cu detalii privind crima din localitatea Plop-Știubei și a declarat că principalul suspect ar fi un tânăr de 28 de ani, locuitorul aceluiași sat.

''Un bărbat de 28 ani fiind în stare de ebrietate alcoolică avansată, în urma unei cerți cu un alt consatean de 39 ani, în stradă având asupra sa un cuțit de bucătărie, i-a aplicat acestuia o lovitură în regiunea claviculei drepte. În urma leziunilor primite a acesta a decedat pe loc.

În urma efectuării acțiunilor de urmărire penală s-a stabilit că, în dimineața zilei de 21.11.2020, victima împreună cu concubina sa de 30 ani și suspectul,  toți locuitori ai s.Plop-Știubei r-l Căușeni, au fost la un vecin pe care l-au ajutat la lucru în gospodărie.

După finisarea lucrărilor, în gospodăria vecinului cu toții au consumat alcool. Între timp, între bărbatul de 39 ani si cel de 28 ani a început un conflict din motiv de gelozie în raport cu concubina.

Într-un moment, bărbatul de 39 ani i-a aplicat o lovitura concubinei sale apoi și bărbatului de 28 ani i-a aplicat câteva lovituri.

Certându-se au plecat spre casă. În drum spre casă, certurile au continuat, victima se îndrepta să lovească pe concubina sa. La un moment dat, bărbatul de 28 ani s-a întors în gospodăria vecinului de unde plecase luând un cuțit de bucătărie apoi a revenit la locul unde rămăsese cei doi. Aceștia din urmă continuau să se certe, chiar și se îmbrânceau. În acest moment, bărbatul de 28 ani i-a aplicat o lovitură în regiunea gîtului celui de 39 ani. În consecință acesta a decedat.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru Omor intenționat săvârșit cu premeditare, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore'', a comunicat ofițerul de presă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter