main logo
775

Crima de la Grătiești: Mandat de arestare pe numele principalului suspect

Procurorii urmează să ceară, astăzi, mandat de arestare pe numele principalului suspect reținut în cazul omorului tinerei de 20 de ani.

Crima de la Grătiești: Mandat de arestare pe numele unui suspectCrima de la Grătiești: Mandat de arestare pe numele principalului suspect

Ședința va avea loc astăzi, la Judecătoria Chișinău cu sediul Râșcani. Acolo, procurorii urmează să ceară mandat de arestare pe numele individului de 32 de ani, reținut în cazul omorului tinerei de 20 de ani, găsită decapitată și dezbembrată într-o geantă aruncată pe malul unui lac din Grătiești, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Individul a fost reținut, cu ajutorul mascaților de la Fulger, în seara în care a fost descoperit corpul dezmembrat al feței.

Ieri, pentru reconstituirea crimei, în locul în care a fost găsită geantă, a fost dus principalul suspect.

Potrivit autorităților, tânără de 20 de ani a fost găsită decapitată și dezmembrată, în geantă aruncată pe malul lacului din Grătiești. Autoritățile spun că în geantă nu era capul tinerei.

După mai multe acțiuni întreprinse, ieri, la locul crimei, în lac, la o adâncime de 10 metri, a fost găsit capul tinerei de 20 de ani.

Autoritățile spun că tânără avea mai multe probleme cu mai multe persoane, însă deocamdată nu a fost stabilit motivul pentru care a fost omorâtă.

Tânără de 20 de ani a plecat de acasă, de la Cricova, pe 12 mai seară, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Ulterior, rudele au anunțat autoritățile despre dispariția feței.

Abia peste 7 zile, adică în această dimineață, ea a fost găsită fără suflare, într-o geantă aruncată pe malul unui lac din localitatea Grătiești.

Urmează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili când și în cum a survenit decesul.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru omor. Suspectul riscă pușcarie pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării