main logo
1370

Craniul unui bărbat dispărut în luna mai, găsit într-o pădure la Căușeni

Un craniu de om a fost găsit într-o pădure din localitatea Ciuflești, raionul Căușeni, în timp ce un grup de oamenii efectuau lucrări de curățare.

Craniul unui bărbat dispărut în luna mai, găsit într-o pădure la CăușeniCraniul unui bărbat dispărut în luna mai, găsit într-o pădure la Căușeni

Contactată telefonic de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că apelul la poliție a parvenit ieri, 2 ianuarie, la ora 09:05. O femeie de 39 de ani, care făcea curat în pădure împreună cu alte persoane, a observat craniul și a alertat imediat oamenii legii. 

La fața locului s-au deplasat un echipaj al poliției, care pe lângă craniu, la câțiva metri a găsit un os uman, care se presupune că i-ar fi aparținut aceleiași persoane și o maletă de culoare neagră.

Potrivit poliției, haina i-ar aparține unui tânăr în vârstă de 30 de ani, din Ciuflești, cu probleme psihice, care a fost anunțat dispărut de către rude pe 13 mai 2018. Ultima dată, acesta a fost văzut într-un lan de grâu, în apropierea pădurii din localitate.

Craniul a fost dus la expertiza pentru a stabili exact cui aparține. 

Poliția investighează alte circumstanțe pe cazul dat.

Amintim că și pe 1 ianuarie 2019, niște copii au găsit cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție într-o pădure din Criuleni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării