main logo
9338

Copilă de 9 ani, arsă de vie la Fălești de tatăl care s-a sinucis

O fetiță de 9 ani a fost arsă de vie de propriul tată care a și provocat incendiul.

Copilă de 9 ani, arsă de vie la Fălești de tatăl care s-a sinucisColaj: știri.md

Potrivit ofițerului de presă al IP Fălești, Irina Burdujan, cazul a avut loc în satul Năvârneţ din raionul Făleşti la sfârșitul lunii august, transmite Știri.md

Bărbatul a stropit cu benzină camera în care se afla împreună cu fiica sa și i-a dat foc, apoi a ieșit afară și a încercat să se sinucidă sub ochii socrilor și a cumnatului său.

În cadrul emisiunii "Vorbește Moldova", soacra ucigașului a povestit că bărbatul a stropit casa cu benzina, după care a prins bricheta, iar geamurile au explodat.

În casă se aflau opt persoane, iar în urma incendiului, fetița de nouă anișori a fost găsită moartă, printre scrum.

Rudele au fost trezite de un miros puternic de benzină, iar când și-au dat seama ce se întâmplă, au ieșit fugind din casă.

Preferata familiei și a tatălui, micuța Lola, de 9 anișori, a fost căutată cu disperare de rude.

Detalii șocante au fost scoase la iveală în cadrul emisiunii. Bahtior, bărbatul care a dat foc locuinței, ar fi recurs la acest gest din gelozie, pentru că soția era plecată în Italia la muncă, iar el o suspecta de înșelăciune.

Cu o săptămână înainte de tragedie, bărbatul le-ar fi spus vecinilor că în curând vor fi focuri de artificii în mahala, însă vecinii nu au înțeles despre ce merge vorba.

Totodată, acesta mai multe ori ar fi spus că se va răzbuna pe soție.

În timp ce casa ardea ca o torță, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, după care a fost dus de urgență la spital, unde a și murit.

Bahtior era din Tadjikistan și se afla ilegal pe teritoriul Moldovei, dar nu a putut fi interzis pe teritoriul țării pentru că avea un copil cu o moldoveancă.

Alte detalii șocante vedeți în emisiunea de mai jos:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării