6155
0
Copilă de 13 ani, exploatată sexual 2 ani de un avocat din Chișinău
6155
0

Un avocat din Chișinău își va petrece următorii 15 ani după gratii fiind condamnat pentru trafic de copii.

Poza simbol

Mai mult decât atât, acesta va fi privat de dreptul de a ocupa funcții și exercita activități legate de protejarea drepturilor și intereselor minorilor pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, transmite Știri.md. 

Conform materialelor cauzei, inculpatul, elaborând din timp un plan infracțional bine determinat, urmărind scopul exploatării sexuale necomerciale a copiilor, pentru sine, în perioada anilor 2016, făcând cunoștință cu o minoră în vârstă de 13 ani, folosindu-se de poziția de vulnerabilitate a victimei, exprimată prin vârsta fragedă a acesteia și care provine dintr-o familie social vulnerabilă, obținând încrederea ultimei, a primit-o și adăposti-o la domiciliul său din Chișinău, unde a convins-o să întrețină relații sexuale contra bani.

Astfel, în perioada anilor 2016-2018, inculpatul, aflându-se la domiciliul său a exploatat-o sexual pe victima minoră, pentru ce îi achita mijloace bănești ce variau între 150-400 lei, pentru fiecare raport sexual.

Urmare a probatoriului administrat și cercetat în instanța de judecată, în pofida negării învinuirii aduse, inculpatul a fost recunoscut vinovat.

Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter