main logo
59459

Copila de 11 ani, dispărută în Chișinău, s-a întors acasă

O copilă de 11 ani a pus pe jar părinții și oamenii legii, după ce s-a pornit la școală, dar nu a ajuns.

Copila de 11 ani, dispărută în Chișinău, s-a întors acasăFoto: știri.md

În această după-amiază mătușa fetei a postat un anunț pe rețelele de socializare în care solicita ajutor de la persoanele care dețin informații despre locul aflării copilei, transmite Știri.md.

"Bună ziua!!! Vă rugăm din suflet să ne ajutați. Fetița a dispărut azi dimineață în drum spre școală. Dacă știe cineva ceva vă rog mult să ne contactați la numărul de telefon", a scris mama fetei pe o rețea de socializare.

Potrivit rudelor, copila a dispărut în regiunea Botanica-Centru din Capitală.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați astăzi, în jurul orei 13:45 de mama fetei.

"Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat de mama unei minore care a comunicat că fata a disparut în drum spre școală. Minora are 11 ani. Cazul este înregistrat, iar angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a indentifica locului aflării copilei," a declarat Natalia Stati.

Fetiţa de 11 ani, dată dispărută, joi, s-a întors acasă seara târziu vie şi nevătămată. Despre aceasta a anunţat mătuşa copilei, care a scris o postare despre dispariţia ei, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării