main logo
11900

Copil de 6 ani din Hâncești, căutat cu disperare de rude și poliție

Băiatul care apare în imagini este căutat de rude și poliție după ce a ieșit din casă și nu s-a mai întors.

Copil de 6 ani din Hâncești, căutat cu disperare de rude și polițieColaj: știri.md

Beniamin Osipciuc în vârstă de 6 ani, este originar din Hâncești și a dispărut pe data de 26 mai, ora 12:00, transmite Știri.md

Potrivit poliției, băiețelul se afla acasă cu fratele său mai mare, părinții acestora fiind plecați la muncă. Astfel, în timp ce fratele mai mare își făcea temele, Beniamin a dispărut din ogradă, iar din acel moment este de negăsit.

Ofițerului de presă, Cristina Vicol, a declarat pentru Știri.md că copilul era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz. 

Actualmente, efectivul IP Hâncești și persoanele voluntare întreprind măsuri de căutare.

Între timp, mai mulți voluntari au organizat mai multe operațiuni de căutare. Micuțul a fost căutat toate noaptea, iar până la acum încă nu afost găsit. 

„Hânceștiul s-a mobilizat. Sute de oameni au ieșit în căutarea micuțului. De ziua se tot caută. Acum e noapte. Întuneric și greu de căutat. Veneam dinspre Cogâlnic și brusc s-a făcut tot beznă. Pe str. Eminescu a rămas. Dar oare numai acolo căutăm? Să dea Domnul să găsim băiețelul viu și nevătămat”, a notat unul dintre voluntarii.

Totodată, potrivit unei informații apărute pe o rețea de socializare, minorul a fost văzut ultima dată urcând într-un microbuz roșu, o mașină din care vânzătorul ambulant vinde pui de găină. Microbuzul a plecat din Hâncești spre Logănești. 

Cei care dețin informații despre minor sunt rugați să  apeleze 112 sau la 061 000 601.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării