main logo
1254

Copil de 3 ani din Moldova, ucis 2 ani în urmă, condus pe ultimul drum

Un băiețel moldovean de trei ani, ucis acum doi ani de propria mamă, a fost condus recent pe ultimul drum, într-un oraș din Italia.

Copil de 3 ani din Moldova, ucis 2 ani în urmă, condus pe ultimul drum

Potrivit presei din Italia, au trecut deja doi ani de zile de când s-a produs groaznica tragedie în orașul Modena, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Atunci, o femeie de 27 de ani ar fi sunat la ambulanță și ar fi declarat că micuțul ei, care avea trei anișori se simte foarte rău, cel mai probabil din cauza unei intoxicații alimentare. 

Veniți la fața locului, medicii de la ambulanță au constatat că micuțul este într-o stare extrem de gravă și l-au dus la spital. Din nefericire, copilul a decedat la scurt timp.

Autopsia a demonstrat că băiețelul a murit din cauza unei traume la un organ intern, cauzată de violența fizică. Această traumă a provocat o infecție gravă, care a și dus la decesul micuțului.

Suspectată că și-a bătut copilul era chiar mama micuțului, care acum are 29 de ani. Magistrații din Italia au recunoscut-o vinovată și au condamnat-o la cinci ani de detenție.

În data de 30 aprilie, după ce timp de doi ani de zile cadavrul micuțului a fost păstrat într-un congelator special, acesta a fost înmormântat în cimitirul San Cataldo din orașul Modena. La înmormântare au venit rudele micuțului din RM, dar și mama copilului.

În cadrul ședințelor de judecată, aceasta ar fi declarat că și-ar fi bătut o dată copilul, într-un moment de furie, pentru că el făcea capricii, însă nu s-ar fi gândit că asta ar putea duce la astfel de consecințe tragice. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării