main logo
1296

Copii puşi de o asociaţie creştină să facă mătănii şi să sărute cimentul

Pe reţelele de socializare a fost distribuită o filmare în care mai mulţi copii sunt puşi să facă mătănii şi să sărute cimentul de către reprezentanţii unei asociaţii creştine, în cadrul unei acţiuni organizate în judeţul Sălaj.

Copii puşi de o asociaţie creştină să facă mătănii şi să sărute cimentul

Potrivit dejeanul.ro, micuţii au fost pedepsiţi pentru că nu ar fi stat cuminţi şi ar fi făcut gălăgie în timpul slujbei de Liturghie, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Supraveghetorul i-a obligat pe copii să îngenuncheze şi să sarute cimentul, iar la următoarele slujbe, micuţilor li s-a interzis să mearga la toaletă sau după apă. 

"Ziceţi în gând toţi <Doamne, iartă-mă>. Acuma vreau să fac o completare, părerea cercetaşilor francezi a fost că Darius a fost cel mai atent la Sfânta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine să îl urmaţi. 

În rest, cei care credeţi că nu vă puteţi abţine două ore de la toaletă, de la una de la alta, sau rămâneţi acasă sau vă puneţi pampers sau găsiţi alte soluţii. 

De acum încolo vă cer conduită, comportament corespunzător. Aveţi grijă că duminică este ziua festivă a Festivalului Inimioarelor Fericite, iar primul moment este participarea la Sfânta Liturghie de la Bobota", a spus femeia.

Priviţi mai jos imaginile:

În timp ce femeia vorbeşte, pe filmare se aude cum un copil spune că a făcut 20 de mătănii şi că a terminat, iar un altul se plimbă prin faţa grupului, fiind pedepsit să mai facă 10 mătănii.

"La Sfânta Liturghie de la Bobota va fi mult mai lejer decât astăzi, pentru că nu este în biserică, se slujeşte în altarul de vară, e mai mare relaxare, băncile de la liziera pădurii, pentru copii e mai mult decât perfect. 

Acolo se stă în bancă, se stă în picioare în momentele când se stă în picioare şi nu se merge la toaletă în pădure, nu se umblă după apă.

Înainte veţi primi de toate, veţi fi pregătiţi. De acum vă spun, să nu avem surprize, că duminică nu va bate nimeni mătănii. Vom avea o cameră pregătită la baza asociaţiei şi cine nu ştie să se încadreze în grup va putea să citească o carte liniştit, avem tot felul de cărţi, ieşiţi de acolo speakeri motivaţionali. Aţi înţeles?", a continuat femeia.

Astăzi, lângă Mănăstirea Bobota, judeţul Sălaj, are loc „Festivalul Inimioarelor”, în program fiind prevăzută participare la Sfânta Liturghie dedicată copiilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării