main logo
234538

Copii găsiți morți în Germania: Mărturiile unei moldovence pe Facebook

O moldoveancă aflată în Germania oferă detalii cutremurătoare despre drama celor 5 copii găsiți morți într-un apartament din orașul Solingen.

Copii găsiți morți în Germania: Mărturiile unei moldovence pe Facebook

Într-o postare pe o rețea de socializare, moldoveanca scrie că copii în vârstă de 1,5 ani, 2 ani, 3 ani, 6 ani și 8 ani ar fi fost omorâți de mama lor în vârstă de 27 de ani, transmite Știri.md.

"Începând cu ora 14:00 nu am mai avut liniște. Totul a început cu sirene. Nici nu-mi dădeam seama care urla mai tare, cea de ambulanță sau cea a poliției. Erau multe, poate prea multe. Treptat s-au alăturat și jurnaliștii. La fel de mulți. Deschid portaluri de știri, nimic. Startez și restartez ca să dau de un început: "5 copii găsiți morți într-un apartament. Caz familial. Revenim cu detalii".

A început să se adune lume. Un fel de panică din asta curioasă, pe care o aveam și eu în suflet de la fereastra mea.

Se zice că o femeie în vârstă de 27 ani și-ar fi omorât 5 copii (1,5 ani, 2 ani, 3 ani, 6 ani, 8 ani), iar cu cel de 11 ani a mers la gară și l-a trimis cu trenul în alt orășel la bunica sa. Ea însă, s-a arucat sub tren", mărturisește moldoveanca.

Potrivit conaționalei noastre, mama copiilor este în viață.

"Vecinii spun că pe ea o vedeau rar. Mai des îl vedeau pe soțul ei, care ducea copiii la școală și grădiniță. Erau calmi. Liniștiți. Poate chiar prea liniștiți pentru o familie cu 6 copii. Toată lumea lăcrima... nu vă pot descrie starea polițiștilor, a jurnaliștilor, nici chiar a primarului, care a fost la fața locului foarte rapid și foarte emoțional. Duminică urma să fie alegeri locale, s-au amânat din prima. "Avem așa o tragedie, care alegeri?!")", mai povestește femeia.

Moldoveanca a îndemnat oamenii să nu se închidă în sine, căci nu există probleme care nu pot fi rezolvate.

"Știți, nu sunt în măsură să judec. Vreau în genere să evit asta. Vreau doar să vă rog, dragi prieteni, cunoscuți și necunoscuți, niciodată nu va închideți în sine. Vorbiți! Nu există probleme nerezolvabile, nu există situații din care nu există ieșire. Va îndemn, vă rog, vă implor, să nu vă fie frică atunci când aveți nevoie de ajutor. Dacă nu se deschide o ușă, cu siguranță se va deschide alta", a mai scris aceasta.

Știri.md amintește că cadavrele a cinci copii au fost găsite într-un apartament din orașul Solingen, din vestul Germaniei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării