main logo
1286

Contrabandă cu țigări: Doi moldoveni au rămas fără mașini și marfă

25.400 de țigarete nedeclarate, de diverse mărci, au fost prevenite de vameși datorită implicării câinilor specializați. În două dintre cazuri, au fost reținute și vehiculele folosite la săvârșirea încălcărilor.

Contrabandă cu țigări: Doi moldoveni au rămas fără mașini și marfăContrabandă cu țigări: Doi moldoveni au rămas fără mașini și marfă

Primul caz a fost consemnat la Sculeni, după ce câinele de serviciu al Vămii a reacționat la autoturismul unui moldovean, care intenționa să iasă din țară. În urma controlului, în podeaua vehiculului au fost depistate 9.800 de țigarete, transmite Știri.md

Un alt lot impunător de produse din tutun nedeclarate a fost reținut la Leușeni. Circa 11.400 de țigarete au fost găsite de vameși în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism, condus tot de un conațional. 

Cea de-a treia tentativă a fost raportată de către vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău, care au depistat 4.200 de țigarete nedeclarate în valiza unui pasager care pleca la Dublin.

Țigaretele au fost reținute, iar persoanei care le-a tăinuit de la control i-a fost aplicată o amendă de 3.250 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării