main logo
521

Contrabandă cu gume de mestecat de 80.000 de lei, depistată la frontieră

Un lot impunător de gumă de mestecat, valoarea căruia se ridică la 80.000 de lei, urma să ajungă fraudulos în Republica Moldova.

Contrabandă cu gume de mestecat de 80.000 de lei, depistată la frontierăContrabandă cu gume de mestecat de 80.000 de lei, depistată la frontieră

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din satul Vasilcău, raionul Soroca, care se afla la volanul unui Mercedes s-a apropiat pentru control în punctul de trecere Otaci, transmite Știri.md

În baza unei informații deținute, polițiștii de frontieră și vameșii au dispus verificarea minuțioasă a vehiculului. Astfel, într-un loc special amenajat în zona poliței portbagajului s-au descoperit 256 de cutii cu gume de mestecat, pentru care conducătorul auto a confirmat că-i aparțin însă nu deține documente privind proveniența. 

Cele circa 8.000 de pachete urmau să ajungă pe piața neagră din R. Moldova, iar după comercializarea acestora persoana ridica o sumă de 80.000 de lei. 

Prin urmare, întreaga cantitate de marfă a fost confiscată și amplasată în camera de păstrare a corpurilor delicte până la stabilirea tuturor circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării