main logo
633

CNA: Sechestru pe 4,5 milioane de lei. 9 persoane, în izolator

Pe parcursul săptămânii trecute, Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale, instituția ce ține de CNA, a pus sechestru pe averea a 7 inculpaţi, valoarea totală a bunurilor fiind de 4.593.878 lei.

CNA: Sechestru pe 4,5 milioane de lei. 9 persoane, în izolatorSinteza săptămânii: 9 persoane, în izolatorul CNA și 10 în penitenciar

Totodată, în urma a două analize financiare, au fost identificate 400 de terenuri pe care urmează să fie la fel aplicat sechestru.

De asemenea în cancelaria CNA au fost înregistrate 731 de materiale și au fost eliberate 108 certificate de cazier de integritate.

40 de expertize anticorupţie se află în procedură, iar 9 proiecte au fost deja remise autorilor. Pe parcursul săptămânii, au fost înregistrate alte 27 de proiecte care urmează să fie supuse expertizei CNA.

De menționat că experţii CNA au organizat 4 instruiri pentru funcţionarii publici pe subiectul Legii integrităţii, iar săptămâna curentă vor avea loc 11 instruiri pentru angajaţii Ministerului finanţelor şi Academiei de administrare publică.

Totodată au fost finalizate 9 analize operaţionale şi una strategică, în procedură fiind încă 17 materiale analitice.

În rezultat, în izolatorul CNA se află 9 persoane, arestate pe dosarele Centrului, 10 – în penitenciar şi 23 - la domiciliu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării