main logo
1098

Clipe de groază pentru locatarii unui bloc de locuit din Durlești

Locatarii unui bloc de locuit din Durlești au fost aseară la un pas de tragedie. Un zid de protecție, înmuiat de ploaie, s-a prăbușit peste clădire, în timp ce oamenii erau în casele lor.

Clipe de groază pentru locatarii unui bloc de locuit din Durlești

Plăci uriașe de beton au strivit o mașină și au distrus câteva apartamente, iar un bărbat și-a salvat copilul în ultimul moment, spun locatarii. Oamenii cer despăgubiri, mai mult decât atât, doresc ca blocul să fie verificat, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Zidul de beton, cu o înălțime de câțiva metri s-a prăbușit în timpul ploii puternice de aseară. Acesta era construit ca să protejeze blocul de pământul de alături. Apa, însă, l-a înmuiat așa că bucățile de beton s-au dărâmat, ajungând în apartamentele oamenilor.

O mașină aflată în curte a fost avariată. Locatarii spun că în momentul prăbușirii, un bărbat cu un copil mic se afla chiar în apartamentul care a avut de suferit cel mai mult. 

Ei spun că acesta a reacționat rapid și a reușit să-și salveze în ultimul moment copilul aflat chiar lângă perete. 

Astăzi a venit o echipă de muncitori ca să evacueze pământul și betonul căzut, iar locatarii s-au adunat să scrie cereri către persoanele abilitate ca să fie verificată starea construcției, dar și să ceară despăgubiri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării