main logo
5181

Clipe de groază: Femeie din Râbnița, violată pe drum de un șofer

S-a pornit la Camenca, însă, a ajuns pe marginea drumului – violată și-n stare de șoc. Este drama prin care a trecut o femeie din stânga Nistrului.

Clipe de groază: Femeie din Râbnița, violată pe drum de un șoferPoza simbol

Pentru a proteja identitatea victimei nu vom divulga numele și vârsta femeii. Totul s-ar fi întâmplat în luna septembrie, la periferia orașului Râbnița, transmite Știri.md cu referire la echipa.md. 

Victima le-ar fi spus milițienilor că în acea zi s-ar fi pornit de la Bender la Camenca. După ce au ascultat declarațiile femeii, milițienii au reconstituit toată scena. Așadar, femeia ar fi ajuns până la Dubăsari cu două mașini de ocazie, unde a făcut cunoștință cu agresorul său. Bărbatul s-a prezentat “Andrei de la Bălți” și s-a oferit să o ducă până la Râbnița. Ajunși la periferia orașului, suspectul ar fi schimbat traseul și ar fi cotit într-o pădurice. Acolo, potrivit miliției, ar fi violat-o pe femeie, iar după asta ar fi lăsat-o la marginea drumului, avertizând-o să nu scoată o vorbă despre cele întâmplate. După câteva zile, însă, aceasta s-a adresat miliției.

Alexei Smirnov, șef al așa-numitului Departament al miliției criminale, Râbnița: La locul celor întâmplate au fost preluate urmele, lăsate de pneurile autoturismului. Totodată, au fost depistate și urme lăsate de talpa încălțămintei care, ulterior, în urma verificărilor desfășurate, au coincis cu urmele care au fost depistate în automobilul infractorului.

Fiind, totuși, în stare de șoc, femeia nu a putut să ofere milițienilor multe detalii în plus. Aceasta era atât de speriată, încât a încurcat până și locul în care ar fi urcat în mașina individului. Eroare care a îngreunat mersul anchetei.

Alexei Smirnov, șef al așa-numitului Departament al miliției criminale, Râbnița: Victima ne-a oferit puțină informație în ceea ce privește automobilul și suspectul. Asta chiar dacă, din declarațiile ei, a fost făcut portretul bănuitului. Cu victima au lucrat nu doar milițienii, dar și psihologii pentru a reuși crearea unui tablou cât mai detaliat al celor întâmplate.

Se știa doar că mașina în care urcase era de culoare roșie, iar acest indiciu a ajutat la identificarea suspectului. Pentru a-i da de urmă, milițienii din Râbnița au fost nevoiți să vizualizeze peste 200 de ore de înregistrări video, surprinse de camerele de supraveghere. Iar, la două săptămâni de la viol, individul a fost identificat. Acesta este originar din orașul Dubăsari. Bărbatul a fost anterior judecat atât în stânga, cât și-n dreapta Nistrului, pentru infracțiuni cu caracter sexual. Foștii vecini ai suspectului spun că acesta încă din copilărie avea un comportament ciudat.

Fosta vecină a suspectului: Am o fiică născută în anul 1980. Ei doi se jucau împreună. El i-a băgat pe toți în subsol, după care, fetița mea, la ai săi cinci ani, a venit la mine și mi-a zis că și-a dezbrăcat chiloțeii. Ei îi era frică de el. El era foarte închis în sine. Acest lucru se simțea. El e destul de drăguț, dar cred că are probleme psihice. Astfel de probleme s-au văzut încă din copilărie.

Ancheta continuă și acum. Milițienii încearcă să identifice și alte victime ale suspectului. Potrivit miliției, de cele mai multe ori, femeile abuzate preferă să treacă sub tăcere ororile prin care au trecut. Iar, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru viol. Acesta urmează să fie supus unei expertize psihologice. Dacă vina îi va fi demonstrată, acesta riscă să-și petreacă următorii 10 ani în spatele gratiilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării