19 iun, 2019 22:32
22 492
4
Clădire prăbușită la Ocnița: Zeci de familii, evacuate. Primele imagini
19 iun, 2019 22:32
22 492
4

Un bloc de locuință din Otaci, raionul Ocnița, s-a prăbușit.

Incidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 21:20, pe strada Prieteniei nr.153, din Otaci, transmite Știri.md.

„O secțiune a unei clădiri cu nouă etaje tocmai s-a prăbușit, la Otaci. Am dispus convocarea de urgență a Comisiei pentru situații excepționale. E foarte bine că s-a reacționat repede și oamenii au fost evacuați la timp. Nu au existat victime. Toate serviciile raionale au fost avertizate. Îi vom ajuta pe toți cei rămași fără acoperiș deasupra capului”, a scris președintele țării pe o rețea de socializare.

Angajații IGSU au evacuat în urma incidentului 46 de oameni, inclusiv 11 copii din blocul avariat, reușind preîntâmpinarea unei tragedii. 

La fața locului, pentru gestionarea situației, dar și a operațiunii de intervenție este conducerea IGSU reprezentată de general-maior Mihail Harabagiu. 

Echipele de salvatori și pompieri au mers în recunoaștere, pentru a stabili exact că nu sunt persoane sub dărâmături. Angajații Inspectoratului de Poliție au încercuit zona de risc pentru a securiza cetățenii. 

La fața locului este convocată Comisia pentru situații excepționale.

Image may contain: one or more people, sky, house, tree and outdoor

Image may contain: sky and outdoor


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter