main logo
6918

Cine s-ar face vinovat de accidentul mortal cu 4 mașini de la Ciocana

În urma accidentului mortal produs ieri, 22 septembrie, în sectorul Ciocana al Capitalei, preliminar s-ar face vinovat șoferul taximetrului de model Dacia Logan.

Cine s-ar face vinovat de accidentul mortal cu 4 mașini de la CiocanaFoto: facebook.com

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că pe acest caz a fost inițiat un proces penal și dispuse expertizele pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului rutier.

"În cadrul documentării la fața locului, angajații poliției au stabilit că șoferul automobilului Dacia, ce aparține unei firme de taxi, în vârstă de 36 de ani, efectuând manevra de întoarcere peste linia dubla continuă, fără a se asigura a avut loc impactul cu automobilul Mercedes ML ce era condus de un tânăr de 30 ani. 

După ciocnire, Mercedesul a fost proiectat în automobilul de marca Mercedes Vito ce era parcat, iar Dacia a fost proiectată în a patra mașină care la fel era parcată", ne-a spus Stati. 

Știri.md amintește că în accidentul de groază produs ieri, 22 septembrie, pe strada Milescu Spătaru au fost implicate 4 automobile: Dacia, Mercedes ML, Mercedes și Fiat.

În urma impactului, șoferul automobilului de marcă  Dacia, în vârstă de 36 de ani, a decedat, iar alți 2 șoferi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării