2913
0
Cine este misteriosul polițist beat care a comis un accident rutier
2913
0

Un ofițer de Poliție, fiind în stare de ebrietate, a comis un accident rutier, iar colegii de breaslă s-au străduit să-l acopere.

Potrivit martorilor oculari, accidentul s-a produs în noaptea de 30 august, 2017, pe strada Târgoviște din Chișinău. Automobilul, la volanul căruia se afla un polițist în stare de ebrietate, a tamponat un microbuz, apoi a oprit în viteză în gardul unei spălătorii auto.

Suspectul ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, însă a fost împiedicat de câțiva câini, iar apoi reținut de angajații spălătoriei și șoferul microbuzului.

Polițistul și-a scos epoleții, apoi a dezbrăcat și cămașa pentru ca cei prezenți la fața locului să nu-și dea seama ce funcție deține.

Maria Olaru, unul dintre martorii oculari, a declarat pentru Crime Moldova că după accident a fost vizitată de mai mulți polițiști, care i-au promis diferite favoruri ca să nu facă declarații în defavoarea colegului lor. Ulterior, polițistul, care ar fi comis fapta, a luat-o de acasă cu mașina și a dus-o în biroul lui Veaceslav Ceban, agentul constatator, care a fost la locul accidentului. Martora a precizat că a scris o declarație dictată de Veaceslav Ceban.

Potrivit Mariei Olaru, polițistul care a comis accidentul s-ar numi Ion Botnari și este inspector de sector într-o suburbie a Capitalei.

Solicitat de Crime Moldova, Ion Botnari a declarat că nu a comis niciun accident.

La rândul său, Veaceslav Ceban a declarat că nu își amintește nimic la acest subiect.

Citește și
article image
Mercedes, făcut zob la Criuleni. Șoferul și 4 pasageri, la...
0
294
article image
Mașină oprită într-un copac la Rezina: Un mort și 3 răniți
0
538
article image
Un troleibuz și un automobil s-au ciocnit lângă ASEM:...
0
395
article image
O autocisternă, făcută bucăți la Fălești: 3 persoane, la...
1
2930