main logo
5217

Cine e prima persoană care a murit de coronavirus în stânga Nistrului

O femeie de 55 de ani din Tiraspol a decedat de COVID-19. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican din Transnistria cu pneumonie bilaterală.

Cine e prima persoană care a murit de coronavirus în stânga NistruluiFoto: știri.md

Potrivit tv.pgtrk.ru, femeia se afla în stare gravă în secția de pulmonologie, într-o boxă împreună cu un bărbat care a fost testat pozitiv la COVID-19, transmite Știri.md.

Atunci când au aflat că bărbatul are coronavirus, femeia a fost transferată la Spitalul din Slobozia. O oră mai târziu, însă, aceasta a decedat. Deja după moartea femeii, a ajuns rezultatul testului la COVID-19, care s-a dovedit a fi pozitiv.

Potrivit medicilor, pneumonia bilaterală s-a agravat din cauza COVID-19. Mai mult decât atât, femeia suferea de boli cronice ca diabet zaharat și patologii cardiace.

Știri.md amintește că în Republica Moldova, la ora actuală, sunt înregistrate 298 de persoane testate pozitiv cu COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate două decese din cauza COVID-19, iar mai mulți pacienți infectați s-au vindecat.

Știri.md reamintește că, pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării