main logo
10658

Cine e pasagerul care a coborât din Porsche înainte de accident

Şoferiţa maşinii de lux, care acum o săptămână a intrat cu bolidul într-un troleibuz, provocând decesul unei persoane şi traumatizarea altor aproape 30, a pornit în cursa morţii cu doi pasageri la bord.

Cine e pasagerul care a coborât din Porsche înainte de accidentColaj: Știri.md

Este vorba despre bărbatul care a decedat în urma cumplitului accident și sora acestuia, transmite Știri.md.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Vorbește Moldova de la Prime TV.

Femeia spune că a ieșit din mașina Svetlanei Ungureanu cu doar câteva minute înainte de producerea accidentului.

Tânăra și fiica ei locuiau împreună cu fratele său într-un apartament din Chișinău. Cu două zile înainte de producerea accidentului ea plecasă de acasă cu fetița la mătușa sa pentru a proteja copilul de viroza care a dat peste fratele său. 

"În dimineața zilei când s-a întâmplat accidentul, Sergiu m-a sunat și m-a chemat acasă, iar eu l-am rugat să vină să mă ia, căci aveam un pachet greu. A venit după mine cu Svetlana", povestește femeia.

Aceasta spune că nu cunoștea șoferița, însă din start nu i-a plăcut maniera de a conduce.

"Am făcut cunoștință cu ea, ulterior ne-am pornit. Ea accelera și am rugat-o să nu meargă cu viteză, căci am copil acasă care mă așteaptă", spune tânăra.

Sora bărbatului decedat a menționat că după ce a ajuns la Chișinău a refuzat să se mai urce în mașina șoferiței pentru a se întoarce la mătușa sa.

"Aveam o frică. I-am zis lui Sergiu, eu nu merg căci mă tem. M-a sunat la 13:58, iar accidentul s-a produs la 14:08. Am scăpat de moarte", a relatat femeia în lacrimi.

Știri.md amintește că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

În urma accidentului teribilîncă un bărbat, care a fost transportat în stare gravă la spital, a decedat.

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemnea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferița a stat închisă la Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Totodată, cu o reacție la accidentul teribil din Capitală a venit și avocatul Dumitru Petru Sliusarenco, care afirmă că nu femeile sunt vinovate, dar prostia și iresponsabilitatea oamenilor

Ulterior, poliția a confirmat că femeia se afla în stare avansată de ebrietate în momentul accidentului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării