main logo
822

Cinci minori din Capitală, certați pentru furtul unui automobil și piese auto

Cinci minori, cu vârstele între 15 și 17 ani din Capitală, au fost reținuți de poliţiştii fiind suspectați de mai multe furturi.

Cinci minori, certați pentru furtul unui automobil și piese autoCinci minori, certați pentru furtul unui automobil și piese auto

Unul dintre cazuri este răpirea unui automobilul de model „Mazda” în valoare de 16.000 lei, parcat în curtea casei, pe strada Malina Mică, transmite Știri.md

Forțele de ordine au fost alertate de proprietarul automobilului. În rezultatul acțiunilor special de investigații, automobilul a fost depistat în orașul Ialoveni, ulterior fiind identificați şi reţinuți şi făptaşii.

În alte doua cazuri polițiștii au fost alertați de proprietarul unei stații de dezasamblare auto amplasată pe strada Sprâncenoaia și proprietarul unui depozit de pe strada Miorița, precum că personae necunoscute care ar fi pătruns prin acces liber, au sustras mai multe piese auto, și alte bunuri, cauzând o pagubă estimată la 19.000 lei.

Suspecții au fost identificați în scurt timp. În cadrul audierilor preliminare, ei și-au  recunoscut vinovăţia. 

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea unităţii de transport și furturi, infracțiuni pentru care se pedepsește cu amendă de la 29.000 la 67.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării