8 oct, 2019 15:06
30 872
1
Chirtoacă: Șoferița cu Porsche și-a căutat moartea cu lumânarea
8 oct, 2019 15:06
30 872
1

Fostul primar al Capitalei a venit cu o reacție după ce astăzi a fost anunțată moartea șoferiței cu Porsche.

Colaj: Știri.md

Chirtoacă consideră că femeia și-a căutat moartea cu lumânarea, la câte antecedente penale are, transmite Știri.md. 

Totuși, liberalul se arată nemulțumit de faptul că oamenii care până la moment i-au acoperit crimele, încă nu au fost trași la răspundere, iar acest lucru, potrivit lui Chirtoacă, "reprezintă din păcate oglinda societății noastre din ultimii 30 de ani".

Mesajul lui Dorin Chirtoacă: 

"Svetlana Ungureanu a decedat, dar unde sunt cei care au protejat-o ani la rând? Și de ce ea și-a găsit sfârșitul în proiectele europene ale subsemnatului?

Șoferița care a provocat, o săptămână în urmă, dezastrul de la Buiucani, a decedat. Da, ea și-a căutat moartea cu lumânarea, demult. Acest lucru era clar din lista de contravenții și fapte penale comise la volan, precum și din filmulețele care arată aceste antecedente ale ei.

Dar cine i-a permis să facă toate acestea? Cine a protejat-o? Cine a scos-o de fiecare dată din probleme, “hotărându-i întrebările”? 

Cine i-a dat voie să urce din nou beată la volan, înapoindu-i permisul de conducere? Cine a făcut să prindă la un asemenea “curaj”?

Cei care au făcut asta sunt exact acei care au împins-o la această moarte.

Această situație tragică reprezintă din păcate oglinda societății noastre din ultimii 30 de ani.

O să explic mai pe larg acest lucru, cu prima ocazie. Până atunci vă rog să-mi răspundeți la o întrebare: de ce subsemnatul, care este învinovățit de toate relele de pe lume, am făcut și strada Alba Iulia, am adus și troleibuzul, în care s-a lovit Svetlana, și de ce un sistem putred și ticălos a făcut posibil ca ea să conducă, repetat, beată la volan, să aibă din nou permis și să-și găsească sfârșitul în proiectele subsemnatului?

Pentru asta cine este de vină?!

Dumnezeu să o odihnească, este totuși un suflet de om.

Consecințele sunt grave: un alt om a decedat și un copil a rămas orfan de mamă, de pagubele materiale nu este cazul să vorbim acum.

Cei care au adus-o la aceasta trebuie identificați și pedepsiți".

Știri.md amintește că șoferiţa care a provocat accidentul cumplit de pe strada Alba-Iulia a murit astăzi la spital.

Menționăm că accidentul groaznic s-a produs pe 30 septembrie, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu. 

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc. 

În cadrul unei emisiuni TV s-a dezvăluit că cu puțin timp înainte de cumplitul accident, din mașină a coborât sora bărbatului decedat.

Avocatul Svetlanei Ungureanu a declarat că șoferița Porsche-ului era o ființă blajină când nu consuma alcool.

Amintim că după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

Menționăm că șoferița cu Porsche a mai provocat un accident în 2017 fiind beată la volan, iar ulterior ea a fost condamnată în 2018, la 6 luni de închisoare.

De asemenea, șoferița cu Porsche a fost filmată cum a distrus gardul unei case în 2018.

Tot această șoferiță a stat închisă la Rusca, având mai multe încălcări înregistrate din 2016.

Ulterior, poliția a confirmat că femeia se afla în stare avansată de ebrietate în momentul accidentului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter