main logo
3941

Chirinciuc, localizat de RISE. Unde se află ex-ministrul condamnat

Fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, care este căutat pentru a fi reținut, s-ar afla în Grecia. Mai exact, în nordul insulei Hydra. Cel puțin acolo a fost localizat de RISE Moldova.

Chirinciuc, localizat de RISE. Unde se află ex-ministrul condamnat

Liberalul Iurie Chirinciuc a publicat în această duminică, pe contul său de Facebook, fotografii de la mare, fără a specifica unde anume se află, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Liberalul a comentat postarea prin expresia: „BASARABIA fără Mare e ca viața fără OXIGEN!”

Ulterior, RISE Moldova a localizat zona în care s-ar afla Chirinciuc. Din imagini se poate observa că fostul ministru al Transporturilor a pozat în preajma unei clădiri. Harta confirmă faptul că aceeași construcție s-ar afla în nordul insulei Hydra din Grecia. 

Amintim că Iurie Chirinciuc este căutat pentru a fi reținut, după ce Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat la o pedeapsă neprivativă de libertate.

Potrivit Procuraturii Generale, fostul ministru a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă şi abuz de serviciu, cu privarea de dreptul de a exercita funcţii publice, timp de 5 ani. 

Decizia este executorie, însă cu drept de atac la Curtea Supremă de Justiţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării