main logo
957

Ce îi făcea criminalul din Săpoca paznicului de la Psihiatrie

Marian și Iulian, cei doi oameni ai legii care l-au prins pe criminalul de la Săpoca în timp ce își înfăptuia planul diabolic.

Ce îi făcea criminalul din Săpoca paznicului de la Psihiatrie

Polițiștii i-au salvat viața paznicului de la instituția medicală chiar în momentul în care l-au surprins pe inculpat asupra sa, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cum l-au prins polițiștii în fapt și ce avea de gând bărbatul?

Criminalul, internat într-un salon cu regim de supraveghere normal

Marian Fetic și Iulian Mihai sunt cei doi polișiști care au reușit să-l salveze pe paznic. 

Aceștia l-au prins în fapt, iar cu toate că au crezut, în momentul în care l-au încătușat, că bărbatul doar spărsese un geam, dorind să fugă din ospiciu, au aflat că fusese călăul a cinci oameni și rănise grav alți opt bolnavi din instituția medicală. 

Oamenii legii au pus capăt episodului extrem de violent care a adus la moartea a cinci persoane, pacienți de la psihiatrie, și posbila rănire și a paznicului. 

Totul s-a petrecut la trei ore după miezul nopții,moment când aceștia intraseră pe poarta Spitalului din Săpoca pentru a putea preda un scandalagiu în stare de ebrietate.

“Am coborât din maşină, pentru a solicita portarului să ne deschidă. Am auzit apoi un zgomot de la un geam spart, după care l-am văzut pe portar alergând şi un bolnav pe urmele lui, care agita o ţeavă metalică. 

Am crezut că persoana respectivă a spart geamul pentru a părăsi unitatea medicală. Atunci nu m-am gândit că acesta comisese crimele despre care am aflat ulterior”, Marian Fetic, agent de poliție.

Cum a fost surprins de polițiștii criminalul de la Săpoca? Ce îi făcea paznicului?
Cum a fost surprins de polițiștii criminalul de la Săpoca? Ce îi făcea paznicului?

Paznicul spitalului risca să moară și el

După ce inculpatul, în vârstă de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat brutal pacienții din două saloane cu stativul de la perfuzii, a început să-l fugărească pe paznicul Spitalului de Psihiatrie cu o bară metalică. Din fericire, polițiștii au intervent extrem de rapid, astfel că paznicul a scăpat fără răni grave.

„Stăm în stres. A plecat băiatul cel mic la el să vadă ce face acolo. N-am apucat să vorbesc cu băiatul să văd ce face. Când s-au întors de la spital au zis că e foarte bine. El suferă de epilepsie”, spune mama criminalului de la Săpoca

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării