13 ianuarie, 10:53
1 075
0

Ce au descoperit polițiștii chemați să aplaneze un conflict la Râșcani

13 ianuarie, 10:53
1 075
0

Un bărbat a ajuns pe mâna poliției după ce în apartamentul acestuia au fost depistate droguri.

Ce au descoperit polițiștii chemați să aplaneze un conflict la RâșcaniColaj: știri.md

Oamenii legii au pătruns în locuința acestuia de pe strada N. Dimo din sectorul Râșcani, după ce vecinii au alertat Serviciul 112, precum că între doi concubini s-a iscat o ceartă, transmite Știri.md.

Veniți la fața locului pentru a documenta circumstanțele conflictului care a avut loc între un bărbat de 37 ani și o tânără de 29 de ani, polițiștii au depistat și droguri.

Ulterior, cu acordul proprietarului, oamenii au efectuat cercetarea la fața locului, unde au fost depistate plante de marijuană îngrijite în condiții speciale, masă vegetală uscată fărâmițată cu miros specific, un cântar și mai multe pachetele de tip zip-lock, precum și un aparat confecționat artizanal destinat pentru consum de droguri.

Drogurile depistate au fost ridicate conform procedurii și expediate la CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Totodată, fiind audiat, bărbatul a recunoscut că cultiva plantele pentru consum propriu.

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare.

Bărbatul riscă amendă de la 20.000 la 35.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau închisoare de până la 1 an.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter