main logo
3432

Cazul tinerei din Nisporeni. Sora: I-a dat foc și a închis-o în casă

Tânăra de 26 de ani din Nisporeni, care a fost dată drept dispărută de sora sa, se află acum la spital în stare de șoc după cele întâmplate.

Cazul tinerei din Nisporeni. Sora: I-a dat foc și a închis-o în casă

Sora tinerei ne-a declarat că fata a fost de nenumărate ori bătută de către concubinul său, dar recent, după o ceartă, el ar fi stropit tânăra cu benzină după care i-a dat foc, transmite Știri.md.

„Criminalul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc după care a încuiat-o în casă. Ea s-a stins singură cu cearșafuri. Ea a fugit noaptea la Ciorești și dimineața i-am spus să se ducă la spital, dar criminalul a venit după ea cu un taxi și a dus-o în pădure. Acolo i-a luat telefonul, bijuteriile și a amenințat-o cu moartea. După asta el a dus-o la el acasă”, ne-a spus femeia.

Reamintim că după mediatizarea acestui caz, polițiștii din cadrul IP Nisporeni s-au autosesizat și au depistat locul unde se află victima și individul.

Veniți la fața locului, oamenii legii au chemat ambulanța după care tânăra a fost preluată de medici și transportată la spital.

Potrivit femeii, individul este reținut la moment pentru 72 de ore.

Amintim că o tânără de 26 de ani din raionul Nisporeni a fost stropită de concubinul său cu o substanță necunoscută, apoi i-a dat foc

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării