main logo
751

Cazul taximetristului omorât: Suspectul nu avea bani să achite călătoria

Procuratura Generală face multe precizări în cazul taximetristului omorât și lăsat într-o fâșie forestieră din raionul Rîșcani.

Cazul taximetristului omorât: Suspectul nu avea bani să achite călătoria

Potrivit unui comunicat, suspectul nu avea bani pentru a achita călătoria și ar fi intenționat să fure mai multe bunuri din vehicul, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Oamenii legii au fost sesizați de compania de taxi unde era angajat șoferul pe 30 august, la 3 zile de la dispariția acestuia. Tot atunci a fost depistat și automobilul, care era parcat pe strada Zimbrului din Capitală. În interiorul vehiculului a fost găsită o lamă de cuțit și urme de sânge.

Procuratura mai informează că suspectul a călătorit cu mașina de taxi de model Dacia în mai multe localități din țară și l-ar fi asigurat pe șofer că va achita la destinație, în orașul Vadul lui Vodă. 

În urma investigației, polițiștii au stabilit că tânărul nu avea bani și ar fi intenționat să sustragă bunurile șoferului atunci când l-ar fi înjunghiat și sugrumat. 

Ulterior, acesta i-ar fi transportat cadavrul în raionul Râșcani și l-ar fi lăsat într-o pădure.

După ce a fost reținut și audiat, bănuitul și-a recunoscut vina. Conform legislației, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării