main logo
1260

Cazul șocant al bebelușului ucis prin înfometare de părinții săi vegani. Cum era hrănit

Doi soți vegani din Florida au fost arestați după ce unul dintre copii acestora, în vârstă de un an și jumătate, a murit din cauza înfometării.

Cazul șocant al bebelușului ucis prin înfometare de părinții săi vegani

Aceștia și-ar fi hrănit copii doar cu legume crude și fructe, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Sheila O’Leary, 35 de ani și Ryan O’Leary, 30 de ani, au fost arestați săptămâna trecută după ce fiul acestora a murit din cauza alimentației precare. Potrivit medicilor, băiatul avea greutatea unui bebeluș de doar 7 luni.

Băiatul cântărea doar 7 kg în momentul morții sale. În urma unei autopsii, a rezultat că băiatul a cedat din cauza înfometării și deshidratării, relatează Daily Mail.

Detectivii au anunțat că și frații copilului decedat, în vârste de 3 și 5 ani, erau de asemenea foarte slăbiți, fiind în stare critică. Aceștia au fost luați în custodia autorităților.

Medicii au transmis că ambii copii erau palizi și aveau pielea gălbuie.

Când a fost intervievată de poliție, mama copiilor a transmis că cel mic copil nu a mâncat altceva decât lapte matern în săptămâna în care a murit.

În dimineața morții, copilul a început să întâmpine probleme de respirație. Mama copilului a recunoscut poliției că ar fi trebuit să caute ajutor medical pentru el, dar în schimb, ea și soțul ei au adormit.

Atât Sheila, cât și Ryan O’Leary au fost acuzați de ucidere prin neglijență a unui minor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării