6 dec, 2019 17:15
19 106
0
Casa unei familii din Florești, mistuită de flăcări. Rudele cer ajutor
6 dec, 2019 17:15
19 106
0

O familie din satul Prodănești, raionul Florești, a rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost făcută scrum în urma unui incendiu devastator.

Colaj: Știri.md

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că flăcările au izbucnit în dimineața zilei de ieri, 5 decembrie, iar la fața locului a fost îndreptat un echipaj al pompierilor.

În urma incendiului acoperișul casei, dar și mai multe bunuri au fost distruse în totalitate. 

Potrivit pompierilor, cauza exactă a incendiului deocamdată nu se cunoaște, aceasta urmează a fi stabilită.

Totodată, după ce a aflat vestea groaznică, o tânără, una dintre prietenele familiei ce a rămas pe drumuri, cere ajutorul tuturor apropiaților, dar și al oamenilor de rând.

Aceasta s-a mobilizat și a creat un cont bancar unde oamenii cu suflet mare pot dona bani.

"Dragi prieteni, rude, cunoscuți, vecini, cumătri, azi-dimineață am primit o veste foarte proastă. Casa prietenilor mei a ars cu toate bunurile, nu am cuvinte să redau durerea acestei frumoase familii rămase fără un acoperiș deasupra capului. Vă rog din suflet cine poate să ajute să punem mână de la mână să le oferim un ajutor, să le ștergem lacrimile de pe obraji și durerea din suflet. Să oferim fetiței acestei familii un acoperiș de sărbători, unde sa poată să-l aștepte pe Moș Crăciun", a scris tânăra pe facebook

Contul familiei unde puteți depune bani: MD97ML0000002259A4129223

Foto: facebook/Cristina Coșciug Manea

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter