main logo
14683

Casa lipită de un bloc din Chișinău a devenit virală pe Internet

Construirea anexelor la blocurile de locuit a devenit, practic, o tradiție în Chișinău, chiar dacă în multe cazuri, acestea apar ilegal.

Locuitorii Capitalei se întrec în originalitate și construiesc adevărate opere de artă, fără a ține cont de tabloul lăsat în spate, transmite Știri.md

O asemenea situație putem observa și la o clădire de pe strada Zelinski, din sectorul Botanica. Aspectul acestui bloc cu 5 etaje reușește să atragă privirile tuturor trecătorilor.

Această anexă, care îți sare imediat în ochi, trădează dorința proprietarului de a se alege cu mai mult spațiu. Sfidând orice normă, el și-a înălțat o anexă cât două etaje, cu intrare separată de ceilalți locatari.

„În acest bloc din sectorul Botanica trăiește cel mai „modest" locuitor al Capitalei. El și-a creat raiul într-o clădire cu 5 etaje", a scris autorul imaginii. 

Internauții au distribuit la greu postarea pe internet și au lăsat mai multe comentarii ironice.

Menționăm că în Capitală, și nu doar, astfel de anexe putem observa, practic, la orice colț. Deși, autoritățile au anunțat că proprietarii acestora vor fi sancționați conform legii, până în prezent nu a fost luată nicio măsură. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării