main logo
3600

Carambol în Capitală: Un vitezoman a avariat un troleibuz și câteva mașini

Un troleibuz, dar și câteva mașini ar fi fost avariate, după ce un un șofer s-ar fi desplasat cu viteză excesivă în centrul Capitalei.

Carambol în Capitală: Un vitezoman a lovit un troleibuz și câteva mașiniColaj: știri.md

Totul s-ar fi petrecut noaptea, pe bulevardul Grigore Vieru, transmite Știri.md

Potrivit unui martor, care a făcut publice câteva imagini pe o rețea de socializare, vitezomanul ar fi avariat câteva mașini, bordura de pe stânga, iar ulterior s-a izbit într-un troleibuz. 

"Tipul a trecut în jos cu viteză nebună, creând pericol de accident. S-a întors în preajma Circului și cu viteză excesivă se ridica în sus pe același bulevard. A lovit gardul, bordura de pe stânga, câteva mașini și s-a izbit în troleibuzul cu pasageri. Traficul a fost stopat. O mașină de poliție a venit la fața locului, însă într-un mod miraculos, iute a plecat. În scurt timp a plecat și troleibuzul accidentat și celelalte mașini", a scris martorul. 

Totodată, acesta susține că la locul faptei ar fi venit și un grup de tineri pentru a-l susține pe conducătorul vinovat, iar la scurt timp a fost chemată și o platformă specială de evacuare a mașinii.

"Fiindcă în R. Moldova legea nu e pentru toți. Știu că nu schimb nimic cu asta", a mai scris indignat tânărul.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii nu au fost solicitați pentru a documenta un asemenea caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării