main logo
535

Camion plin cu fier vechi, filmat cum se răstoarnă într-o curbă periculoasă

O filmare realizată cu camera de bord, în județul Bacău, ne reamintește că indicatoarele de reducere a vitezei în curbă nu sunt instalate doar de decor pe marginea drumului.

Camion plin cu fier vechi, filmat cum se răstoarnă într-o curbă

Vedem în clipul de mai jos un camion plin cu fier vechi care se răstoarnă în momentul în care ia o curbă, transmite Știri.md cu referire la auto-bild.ro.

Evenimentul s-a petrecut în satul Scorțeni din județul Bacău. Deși era perfect conștient de greutatea încărcăturii din spatele vehiculului, șoferul unui camion a refuzat să reducă viteza într-o curbă din localitate. 

Consecințele sunt previzibile: marfa s-a răsturnat, trăgând și camionul după ea, într-o scenă dramatică ce pare înregistrată în „slow motion”.

„Doamne ferește! Sună repede [n.r. la 112]!”, se aude vocea unei femei care călătorea în mașina dotată cu camera de bord. „Lasă, că poate n-o pățit nimica”, răspunde pasiv bărbatul de lângă ea.

Totuși, cine este vinovat pentru acest incident? În secțiunea de comentarii de pe „Info Trafic 24”, părerile sunt împărțite. Unii utilizatori scriu că șoferul a eșuat să adapteze viteza în funcție de încărcătură, în curbă, fiind singurul de blamabil. 

Alți internauți arată cu degetul înspre vehiculul propriu-zis, numindu-l „o relicvă de mașină neechipată corspunzător”.

Sursa: fb.com/InfoTrafic24

Credeți că ar putea fi vorba despre o combinație între cele două ipoteze?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării