main logo
2248

Călărași: Vânzătoare stropită cu acid de concurentă. Mărturiile victimei

O vânzătoare de 42 de ani din oraşul Călăraşi a trăit clipe de groază, după ce a fost atacată de o altă comerciantă dintr-un magazin din vecinătate, care o acuză că i-ar fura cumpărătorii.

Călărași: Femeie stropită cu acid. Cine e atacatoarea

Femeia a fost stropită cu o substanţă necunoscută şi a suferit multiple arsuri pe faţă şi corp, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Ea a fost internată în Centrul de Combustii din Capitală, iar medicii spun că starea ei este grav-medie. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal, iar agresoarea de 70 de ani este cercetată în libertate.

Victima povesteşte că a fost stropită cu o soluție chimică, seara, în momentul în care închidea magazinul.

În urma incidentului, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Călăraşi, iar ulterior - transferată la Centrul de Combustii din Capitală, unde se va afla cel puţin două săptămâni.

"A fost adusă o pacientă tânără, spitalizată cu diagnosticul de arsură chimică de gradul 1, 2, 3 localizată la nivelul feţei, piept, membru superior drept. 

Pacienta primeşte tratament medicamentos, infuzional, pansamente septice", a spus medicul chirurg, Constantin Furtună.

Soţul victimei spune că nu este prima dată când femeia este atacată de bătrână.

"A mai fost înainte tot venea şi îmi spunea că iată tu îmi i-ai cumpărătorii, oamenii mei şi a udat-o cu o căldare cu apă. I-am spus feciorilor că iată, dar feciorii spun că ea este bătrână şi nu-i atrageţi atenţie", a menționat soșul femeii Alexandru Gaiber.

Locuitorii din preajma magazinului în care lucrează femeia sunt şocaţi de cele întâmplate.

Bătrâna urmează să fie supusă expertizei psihiatrice. Dacă se va dovedi că este în deplinătatea facultăţilor mintale, atunci femeia riscă până la 10 ani de închisoare.

Victima are doi copii minori, de patru şi, respectiv, 12 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării