main logo
804

Cahul: Ciocnire între un motocultor și o motocicletă, provocată de un minor

Ieri, 14 iunie, pe raza satului Tătărăști, raionul Cahul, a avut loc un accident de circulație, în care au fost implicate un motocultor și o motocicletă.

Cahul: Ciocnire între un motocultor și o motocicletă, provocată de minorCahul: Ciocnire între un motocultor și o motocicletă, provocată de minor

La volanul motocultorul de model ZUBR, care nu avea număr de înmatriculare, se afla un minor în vârstă de 14 ani, locuitor al satului Tătărăști, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

În momentul în care minorul a vrut să efectueze o manevră de virare la stânga, nu a cedat trecerea motocicletei de model Viper, la fel, neînmatriculată in modul stabilit de lege, la ghidonul căreia se afla un locuitor al aceluiași sat.

În urma impactului, conducătorul în vârstă de 17 ani al motocicletei a fost internat in Spitalul Raional Cahul cu fractură deschisă a gambei stângi și fractură bimalioneră a gambei drepte.

Ambiele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, din care a reieșit că niciunul nu a consumat alcool.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării