main logo
557

Cadavrul unui bărbat, găsit la o groapă de gunoi din Capitală

Descoperire sinistră în Capitală! Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat la gunoiștea de pe strada Uzinelor.

Cadavrul unui bărbat, găsit la o groapă de gunoi din CapitalăCadavrul unui bărbat, găsit la o groapă de gunoi din Capitală. Foto simbol: adevarul.ro

Potrivit informațiilor preliminare, acesta era un om al străzii, fără semne de moarte violentă pe corp.

Cadavrul a fost găsit de un bărbat care se afla în preajma platformei de gunoi.

„Eu am venit să iau niște oase pentru câinele meu și am dat de cadavru. L-am apucat de picior și l-am tras aici unde l-ați văzut. Eu am lucrat mulți ani la cimitirul Armenesc și cadavrele nu mă stresează”, povesteşte bărbatul care a alertat Poliţia, citat de Canal2.

Muncitorii de la gunoiște cred că bărbatul nu a decedat pe teritoriul platformei. Ei spun că acesta a fost adus accidental cu o mașină de transportare a deșeurilor.

„El doar nu a decedat aici, el a fost adus în mașină. Noi ne uităm doar, de ce mai stăm aici? Este paznic jos, este paznic sus. Eu sunt atent la tot ce este aici și atunci când vine gunoiul”, afirmă un lucrător.

„Persoana nu are semne de moarte violentă. A fost trimis la autopsie la centrul de medicină legală”, a spus ofiţerul de urmărire penală, Ilie Hachin.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării