main logo
425

Braconieri, prinşi pescuind în Nistru. Ce amenzi au aplicat inspectorii

Zece braconieri au fost prinşi pescuind fără permis în Nistru. Încălcările au fost înregistrate în ultimele două zile în mai multe regiuni ale ţării.

Braconieri, prinşi pescuind în Nistru. Ce amenzi au aplicat inspectoriiBraconieri, prinşi pescuind în Nistru. Ce amenzi au aplicat inspectorii

Potrivit Serviciului Piscicol de stat, şase bărbați au fost prinşi pescuind fără permis în Nistru în sectorul Căuşeni - Ştefan Vodă. Pe numele acestora au fost întocmite procese-verbale, iar făptaşii s-au ales cu amenzi de câte 300 de lei fiecare, transmite Știri.md

Totodată, în sectorul Orhei - Criuleni, inspectorii au identificat patru persoane care pescuiau ilegal. Lângă aceştia au fost descoperite şi 11 plase cu o lungime totală de 620 de metri și 10 undițe de fund cu momeală vie. Bărbaţii s-au ales cu amenzi. 

La fel, inspectorii au verificat patru puncte de vânzare din oraşul Căuşeni, unde niciunul dintre comercianţi nu avea certificat sanitar-veterinar. Vânzătorii au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei fiecare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării