394
0
Bonă, condamnată pentru omorârea copilului de care avea grijă
394
0

Anh Pham, bonă vietnameză fără permisiune de ședere pe teritoriul Marii Britanii, a fost condamnată la 6 ani de închisoare după ce a omorât-o pe Tina, copilul de care trebuia să aibă grijă.

Foto: Daily Mail / Anh Pahm

Tina avea doar 11 luni atunci când Pahm a bruscat-o și i-a aplicat o lovitură mortală în zona capului, curmându-i viața micuței, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Pahm fusese angajată de mama Tinei, Huong Nguyen, în luna anterioară pentru a avea grijă de fiica sa. Inculpata vorbea fluent engleza și era plătită cu 30 de lire pe zi. 

Pahm mai avusese grijă de Tina de zece ori înainte ca incidentul să se producă. În ziua incidentului, micuța nu se simțea bine, vomitând de mai multe ori, lucru care se pare că a enervat-o pe Pahm. 

Tribunalul a condamnat-o pe Anh Pahm la 6 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Ea a fost anunțată că săvârșirea pedepsei în Vietnam se află printre opțiuni deoarece tânăra stătea ilegal în Marea Britanie. 

Pahm fusese lăsată cu micuța pentru a doua zi consecutivă, datorită programului încărcat al părinților. Starea precară de sănătate a Tinei și oboseala au făcut ca Pahm să își iasă din minți și să o lovească pe micuță. 

Tina a fost bruscată atât de tare încât creierul i s-a deplasat în interiorul craniului. Micuța a fost transportată de urgență la spital dar nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. 

Mama Tinei a declarat că a sperat până în ultima clipă că fiica ei mai poate fi salvată. Femeia povestește că Tina era pentru ea un cadou divin și că ar da orice să o mai țină în brațe încă o dată. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter