main logo
4737

BMW-ul condus haotic de o șoferiță nu-i aparține. Ce spune proprietarul mașinii

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că a identificat proprietarul automobilului de model BMW, la volanul căruia o șoferiță a încălcat grav Regulamentul Circulației Rutiere, în timp ce făcea live pe Instagram.

BMW-ul condus haotic de o șoferiță nu-i aparține. Ce spune proprietarulBMW-ul condus haotic de o șoferiță nu-i aparține. Ce spune proprietarul

Potrivit poliției, proprietarul mașinii s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani din Capitală, transmite Știri.md

El a spus că, la începutul lunei martie curent, a transmis vehicului în folosință unei tinere cunoscute, în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul a aflat de pe rețelele de socializare.

Totodată, bărbatul a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit la telefon. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica.

Tânărul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.

Amintim că la începutul săptămânii, o tânără din Chișinău cu numele de Instagram annie.888 a făcut un live cum conduce cu viteză, circulă pe contrasens și la culoarea roșie a semaforului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării