main logo
384

Bilanț din stânga Nistrului: 2 pietoni au fost accidentați de șoferi

Pe durata celor două zile libere în regiune au avut loc două accidente rutiere cu implicarea pietonilor, unul dintre care s-a stins.

Bilanț din stânga Nistrului: 2 pietoni au fost accidentați de șoferiFoto: diez.md

Primul caz a fost înregistrat în seara de 12 octombrie, pe străzile orașului Bender, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Un locuitor de 50 de ani al satului Șipca din raionul Grigoriopol a fost spulberat de un taxi, în timp ce traversa strada neregulamentar. 

În cadrul discuțiilor cu miliția șoferul în vârstă de 56 de ani ar fi recunoscut că nu l-a observat pe pieton din cauza întunericului de afară. În urma impactului victima a ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Medicii au stabilit că în momentul producerii accidentului, acesta ar fi fost în stare de ebrietate. O zi mai târziu, la Tiraspol a avut loc un caz similar, cu un final tragic. 

Aici, în seara de 13 octombrie, în jurul orei 20:00, un conducător auto ar fi dat cu mașina peste o femeie de 72 de ani.

Pensionara traversa strada neregulamentar, iar în urma loviturii primite a decedat pe loc. Miliția investighează cele două cazuri.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării